Общинските съветници от ГЕРБ във Варна ще внесат сигнал в

...
Общинските съветници от ГЕРБ във Варна ще внесат сигнал в
Коментари Харесай

Общинските съветници от ГЕРБ във Варна внасят сигнал в общината за строителство в Морската градина

Общинските съветници от ГЕРБ във Варна ще внесат сигнал в деловодството на общината за строителство в Морската градина в града.

Това заяви на брифинг регионалният координатор на партията и сегашен общински консултант Иван Портних. По думите му сигналът е за осъществяване на ремонтни действия в огромна постройка в Морската градина.

Той изясни, че тъй като е дъждовен ден, няма служащи, само че на 3 декември на обекта е имало десетки. Портних добави, че е противозаконна и поставената ограда на пътя, против която бяха недоволни варненци, и която закрива гледката от панорамния път към морето.

Според него за оградата няма позволение и тя би трябвало да бъде отстранена . Съветниците насочат въпроси към администрацията какво е това строителство, с какви разрешителни е, жилища ли ще бъдат това.

" Това са значими въпроси, на които неотложно би трябвало да се даде отговор на обществеността ", уточни Портних. Той счита, че би трябвало в реалност да бъде направена инспекция на кого е този парцел.

" Призоваваме за бързи отговори ", заключи общинският консултант и още веднъж повтори, че трябват ясни отговори какво се случва на този обект.  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР