Общинските съветници от ГЕРБ-СДС внасят искане за извънредна сесия на

...
Общинските съветници от ГЕРБ-СДС внасят искане за извънредна сесия на
Коментари Харесай

Хекимян: Целият град се подиграва на Терзиев и Бонев

Общинските съветници от ГЕРБ-СДС внасят искане за изключителна сесия на Столичния общински съвет, на която да бъде изслушан кметът Васил Терзиев по отношение на превоза, тапите, обслужването на града и пътната сигурност. Необходимите подписи за привикване изключителното съвещание на общинския съвет са събрани.

На брифинг в градския парламент общинският консултант и някогашен претендент за кмет на София Антон Хекимян съобщи, че за по-малко от година политическите заклинания са се трансформирали в тежки политически мемета. Целият град, съгласно Хекимян, се подиграва на Васил Терзиев и на Борис Бонев по тази причина, че картата на София свети в алено.

Ние сме в прединфарктно положение, в случай че би трябвало да определим картата на града като кръвоносен съд, който свети в алено, безапелационен бе Хекимян.

Според Хекимян Столична община е изпаднала в смешна обстановка, в случай че АПИ предлага проект, който да облекчи трафика на пътната детелина до Бояна.

ГЕРБ ще питат Терзиев по време на изключителната сесия и по тази причина по какъв начин ще се прави ремонтът на града в есенно-зимния сезон.

Общинският консултант от ГЕРБ Димитър Вучев подсети, че преди година по време на локалните избори слоганът бил " Ако ви е писнало от тапи, гласувайте за нас ", в този момент въпросът стои по различен метод - по кое време на софиянци ще им писне от Васил Терзиев и Борис Бонев. Вучев разкритикува кмета на София, че не са актуализирани и пешеходните маркировки към учебните заведения и детските градини.

Димитър Вучев се поинтересува и дали са изплатени парите на транспортните оператори? Какво се случва с бонусната система? Има ли написана идея по какъв начин ще наподобява бонусната система? Проблемът не е в парите, а по какъв начин го правиш и по кое време го правиш, уточни Вучев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР