Общинските съветници на Пловдив приеха с мнозинство предложението за актуализиране

...
Общинските съветници на Пловдив приеха с мнозинство предложението за актуализиране
Коментари Харесай

Промениха маршрутите на два автобуса

Общинските съветници на Пловдив одобриха с болшинство предлагането за актуализиране и смяна на маршрутните написания и . Със " за " гласоподаваха 32 съветници, нито един не се разгласи " срещу ", 4 бяха " въздържал се ", съобщи кореспондент на Plovdiv24.bg .

Предложението е по отношение на усъвършенстване на тези две линии от общинската скица за превоз, изясни зам.-кметът. За смяна на маршрута на рейс №9 е импортирана подписка от над 150 поданици на " Тракия ". Хората показват, че линията минава през натоварена пътна артерия и е имало случай на потърпевш жител с рейс. Промените са подкрепени и от превозвачите.

" Няма драма. Считаме, че по този метод в бъдеще ще бъдат избягвани такива пътно-транспортни катастрофи и маршрутът ще бъде по-удобен за огромен брой поданици на региона " - разяснява Чонов.

Плащането на километър към превозвачите ще влезе в действие, когато се вкара електронната система за разплащане, разяснява зам.-кметът в отговор на въпрос от съветничката доктор Веселка Христамян. 

Подробности гледайте в прикаченото видео!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР