Общинските съветници на Има такъв народ ще бъдат очите и

...
Общинските съветници на Има такъв народ ще бъдат очите и
Коментари Харесай

Станислав Балабанов за балотажа в Пловдив: “Има такъв народ” няма да подкрепи кукли на конци

Общинските съветници на " ИТН " ще бъдат очите и ушите на пловдивчани в Общинския съвет и ще създадат всичко допустимо да не позволен “нова сглобка ” на локално равнище.

Това е голяма отговорност, зад която представителите на партията ни застават, съобщи Станислав Балабанов и посочи, че който и да стане кмет, ще се изправи против ежедневния надзор от страна на представителите на Има Такъв Народ в новия локален парламент.

Балабанов още веднъж удостовери, че Има Такъв Народ няма да поддържа нито един от двамата претенденти на балотажа тази неделя. " Това са следващите кукли на конци, следващите фасадни персони, които няма да работят в интерес на жителите на Пловдив, а ще извършват партийни поръчки ", разяснява той.

По думите му записите, които се популяризират в Пловдив, ясно показват какво съставлява “дълбоката страна ” на локална почва.

" Благодаря на хилядите пловдивчани, които са дали своят вот за листата на " ИТН ", ще се борим против " дълбоката страна ", по този начин, както и през последните 2 години ", сподели още Станислав Балабанов.

Има Такъв Народ ще има 4 общински съветници и ще бъде за първи път част от локалното ръководство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР