Общински транспорт Русе ще вземе участие в Парада на ретро

...
Общински транспорт Русе ще вземе участие в Парада на ретро
Коментари Харесай

Тролей се превръща в произведение на изкуството в Русе

" Общински превоз " Русе ще вземе присъединяване в Парада на ретро коли на 5 юни (събота) в Парка на младежта.

Дружеството дава тролей, който ще бъде трансфорат в произведение на изкуството. Върху него ще рисуват професионални художници, поданици и посетители на Русе.

В преобразяването му може да се включи всеки искащ без значение от уменията му по изобразяване. След изрисуването тролеят ще продължи да се движи по улиците на града и да транспортира пасажери в цветната си одеждa.

Това е част от взаимния план на Общински Транспорт Русе и Авто - мото клуб " РусчукЪ " - " Изкуство на колела ". Идеята е да разсъни любознанието на русенци към опазването на културно-историческото завещание, както и да направи по-привлекателна градската среда, приобщавайки различни пространства за просвета.

Седмият Парад на ретро коли и мотоциклети се провежда от Общинската фондация " Русе - град на свободния дух ", Авто-мото клуб " РУСЧУКЪ " и Община Русе.

Към момента са получени над 70 поръчки за присъединяване от цялата страна и Румъния.

Очакват се атрактивни возила от София, Бургас, Стара Загора, Варна, Хасково, Добрич, Габрово и други . Регистрацията на участници продължава, в това число и в деня на събитието.

Програмата планува сборният пункт да бъде от 9 ч. на кръговото кръстовище при Паметника Альоша, откъдето колите и мотоциклетите ще бъдат ориентирани към мястото за паркиране.

Официалното разкриване на Парада ще е от 10:00 часа на алея " Перистери ", където феновете на класическите возила ще имат опция да прегледат и да се снимат с неповторимите коли и мотори.

За да се забавляваме дружно безвредно в Парка на младежта, уредниците насочат молба към русенци и гостите на града да бъдат търпеливи и деликатни, и да съблюдават всички инструкции за сигурност, които ще им бъдат дадени.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР