Общински служители в Казанлък вдигнали с паяк автомобил, в който

...
Общински служители в Казанлък вдигнали с паяк автомобил, в който
Коментари Харесай

„Паяк” в Казанлък вдигнал кола с дете в нея

Общински чиновници в Казанлък вдигнали с „ паяк ” автомобил, в който било 8-годишно дете, заяви локалният уебсайт presstv.bg, представени от NOVA.  
 
Случката е от преди няколко дни, само че през днешния ден излиза наяве.
 
34-годишната майка паркирала колата си на улица „ Любомир Кабакчиев “ в града. Тя оставила щерка си в автомобила, с цел да влезе в близкия магазин. През това време „ паякът “ минал и чиновниците решили, че би трябвало да вдигнат колата, част от която била паркирана в обсега на автобусна спирка. Те обаче не забелязали, че вътре има малко момиченце.
 
След като автомобилът бил вдигнат, репатриращата кола се отправила към паркинга под надлеза. В това време детето отворило прозореца и почнало да крещи. Майката видяла обстановката и хукнала след „ паяка “.
 
Служителите в профилирания автомобил разбрали, че има нещо неправилно, само че спрели колата чак по бул. „ Н. Петков “.
 
При гледката на детето, провесило се през прозореца на вдигнатата от " паяка " фамилна кола, майката припаднала. Наложила се намесата на медици от Спешна помощ. На място пристигнала и полиция. Детето също било уплашено.
 
При огледа станало ясно, че обслужващите " паяка " не видели детето, защото страничните стъкла на колата били затъмнени. Майката не могла да реагира, тъй като автомобилът й бил вдигнат безусловно за минута.
 
Родителите не разясняват има или не нарушаване при паркирането в тази ситуация, само че недоумяват по какъв начин тримата чиновници не са видели или чули в точния момент детето, а вдигнали колата и минали близо километър с него.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР