Общински съветници от Сандански вече са сред първите ваксинирани, което

...
Общински съветници от Сандански вече са сред първите ваксинирани, което
Коментари Харесай

Спешна проверка след сигнал за ваксинирани общинари в Сандански

Общински съветници от Сандански към този момент са измежду първите имунизирани, което е в директно нарушаване с предписанията и условията на Националния действен щаб. За това алармираха от " Републиканци за България ". Здравният министър Костадин Ангелов разгласи, че е разпоредил инспекция по случая.

Според партията измежду имунизираните е ръководителят на общинския съвет Николай Шаламандов от Вътрешна македонска революционна организация. От " Републиканци за България " имали и неофициална информация, че кметът на Сандански Атанас Стоянов също си е сложил ваксина.

" Тече организация по сформиране на описи с представители на партиите, които да бъдат имунизирани, измежду които към този момент има такива от Вътрешна македонска революционна организация и ГЕРБ, както и да бъдат включени кметовете на селата намиращи се на територията на община Сандански. Дали съставянето на описи е за Фаза III oт имунизацията или е част от следващо нарушаване – не е ясно ", оповестиха от " Републиканци за България ".

Малко по-късно Костадин Ангелов написа в профила си във Facebook, че е разпоредил инспекция, която ще завърши до 24 часа:

" Проверката ще завърши до 24 часа. Ако след нея се потвърди, че редът за имунизации е нарушен, всички длъжностни лица от системата на Министерството на здравеопазнването, виновни за осъществяването на проекта в района, ще понесат най-строги наказания. Използвам случая да заявя, че при никакви условия и на никаква цена няма да позволи заобикаляне или тъпчене на проекта за имунизиране на българските жители ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР