Общински съветници от ППГОС Съюз за Пловдив и ВМРО -

...
Общински съветници от ППГОС Съюз за Пловдив и ВМРО -
Коментари Харесай

Общински съветници от Пловдив искат оставки в Пловдив 2019

Общински съветници от ППГОС " Съюз за Пловдив " и Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ желаят привикване на изключителна сесия на Общински съвет - Пловдив, за даване на цялостен доклад на работата на общинска Фондация " Пловдив 2019 ", бистрота при разходването обществените средства и оставки във фондацията, в това число на артистичния шеф Светлана Куюмджиева. Това оповестиха на конференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция - Пловдив Дани Каназирева, ръководител на ППГОС " Съюз за Пловдив ", Александър Сиди, народен представител от Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ, Борислав Инчев, градски ръководител на Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ, Стефан Послийски, общински консултант от Вътрешна македонска революционна организация - Разузнавателна служба на ФРГ и Евелин Парасков и Владимир Кисьов, общински съветници от ППГОС " Съюз за Пловдив ".

Във фондацията всичко се прави на мрачно. Харчат се милиони за подготовката и провеждането на Европейска столица на културата /ЕСК/, само че не се вижда резултат. До този миг Отечествен фронт " Пловдив 2019 " не съумя да извърши една от главните си цели - да направи хората съпричастни към идеята ЕСК и слогана " Заедно ", акцентира Дани Каназирева.

В Пловдив не утвърждаваме финансирането на противоречиви планове за гей общността, сподели Борислав Инчев. По думите му да си правиш сходни опити с пловдивчани значи, че въобще не разбираш хората, с които живееш дружно. Досега екипът на фондацията отхвърля да даде каквато и да е информация за това какви планове и действия се финансират и какви пари се дават на избрани сдружения. Фондация " Пловдив 2019 " разходва обществени средства и по тази причина е нужно да дава подробни доклади, това не е частен фонд, акцентира общинският консултант Стефан Послийски.

За първи път политически партии в Пловдив се събраха не за избори, а за идеята Пловдив. Ние имаме вяра, че обединени ще реализираме триумф в името на Пловдив и ще представим почтено града ни като ЕСК, добави народния представител Александър Сиди.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР