Общински съветници от ПП Средна европейска класа“ и от Движение

...
Общински съветници от ПП Средна европейска класа“ и от Движение
Коментари Харесай

Общински съветници искат анулиране на последната сесия на местния парламент!

Общински съветници от Политическа партия " Средна европейска класа “ и от " Движение България на жителите “ желаеха от регионалния шеф Стойко Танков да анулира състоялата се на 25 януари сесия и да я насрочи още веднъж.

Причина за това са многочислените сривове на електронната платформа, която обезпечава опцията за осъществяване на онлайн съвещание. За кошмарното онлайн съвещание Burgas24.bg към този момент осведоми..

Според изследване на съветника от Вътрешна македонска революционна организация Георги Дракалиев се оказа, че в протоколите се е стигнало до скандална замяна на резултатите от гласуването най-малко по една от докладните. Става въпрос за. Според съветниците от " Средна европейска класа “ изискванията на наема облагоделстват бъдещия наемател за сметка на всички останали съдържатели на сходни заведения в региона. Ето за какво по време на сесията Георги Събев, Христина Секлемова, Кирил Начев, Росен Топкаров и Красимир Калудов гласоподаваха с " въздържал се “, само че в проколите е регистрирано, че са дали своят вот със " ЗА “.

" Подадохме с сътрудниците от ДБГ сигнал до регионалния шеф, с цел да го известим за тежките нарушавания по време на съвещанието на общинския съвет. И най-озадачаващо е, че грешките са напълно в интерес на вносителите на докладните. Не смеем да мислим какво деформиране на гласуването може да се случи, в случай че приемането на бюджета премине в онлайн форма със същата платформа. Настояваме последната сесия да се организира още веднъж, с цел да бъде възобновена справедливоста ", разясняват съветниците то Политическа партия СЕК

Те държат идните съвещания да се организират присъствено, в случай че се наложи още веднъж в спортна зала " Бойчо Брънзов “ при съблюдаване на всички нужни противоепидемични ограничения за отдалеченост, защитни маски и стерилизация.

Изглежда неуместно, че всеки жител може да посети кафене или да употребява градския превоз, а съветниците не могат за заседават на дистанции два метра едни от различен – безапелационни са Георги Събев, Христина Секлемова, Кирил Начев, Росен Топкаров и Красимир Калудов.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР