Общински съветници от Ломоносовски район на руската столица Москва са

...
Общински съветници от Ломоносовски район на руската столица Москва са
Коментари Харесай

И в Москва поискаха Владимир Путин да се оттегли


Общински съветници от Ломоносовски регион на съветската столица Москва са поискали президентът на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През да се отдръпна от поста си. Докато това не стане те разпуснаха районния съвет.

Това заяви " Новая газета " като се базира на общинския консултант Тимофей Николев. Трима от петимата съветници в региона са подкрепили резолюцията на съвета.

" Големите дървета се повалят с дребни удари. Това, което вършим ще въодушеви доста хора в Русия, които са несъгласни със протичащото се. И непрекия резултат от резолюцията ще се окаже доста значим ", споделя Николаев пред " Новая газета ".

" Скъпи президент Путин, настояваме за вашата оставка, тъй като вашите визии и методът ви на ръководство пречат на Русия да се развива. Нито едно от вашите обещания не е изпълнено - брутният вътрешен артикул не се е удвоил, минималната заплата не е вдигната. А качествени експерти напущат страната ", пишат съветниците до Путин.

Преди дни общински съветници от Санкт Петербург пък желаеха Държавната дума да упрекна Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През в измяна.

Последним решением Совета Депутатов обратились к Путину с просьбой освободить себя от занимаемой должности. Формулировки мягкие, само че за более жёсткие сейчас сажают.

Это были славные пять лет.

And now my watch has ended.
— Тимöфей Никöлаев (@oneunreadmail)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР