Общински съветник във Вашингтон от демократическата партия се извини, след

...
Общински съветник във Вашингтон от демократическата партия се извини, след
Коментари Харесай

И таз добра! Общински съветник в САЩ обвини за снега... еврейските банкери

Общински консултант във Вашингтон от демократическата партия се извини, откакто преди този момент пусна видео, в което упрекна еврейските банкери за снега в края на зимата.
“Човече, тази заран стартира да вали от нищото. Внимавайте с този надзор на климата, тъй като това е операция на климата,” споделя във видеото Трейон Уайт-старши, който е общински консултант във Вашингтон.

“И във Вашингтон не престават да приказват по какъв начин сме мощен град. А това е модел, основан на това по какъв начин семейството Ротшилд управлява климата, с цел да основава естествени бедствия, за които могат да заплащат, с цел да имат градовете, дребосъче. Внимавайте.”
Заможната банкова фамилия Ротшилд е обект на антисемитски теории на конспирацията от генерации насам, а Уайт ги е споменавал най-малко още един път преди този момент по време на публична закуска, на която участвали общинските съветници и кметът на града.
Клипът на Уайт във Фейсбук бе заличен, откакто той бе подложен на съществени рецензии.
Уайт след това се извини в обществените медии.
“Искам да се извиня на еврейската общественост и на всички, които съм засегнал,” написа той. “Представителите на еврейската общественост са мои съдружници в това да оказвам помощ на хората. “
Поне един от сътрудниците на Уайт в общинския съвет на Вашингтон пък наподобява е подготвен да му елементарни.
“Смятам, че той е откровен, като споделя, че е не е осъзнавал какво може да значи неговото изказване,” съобщи общинската съветничка Бриан Надо. “Искрено се надявам, че моят сътрудник си е взел поука от това.”

Източник: Profit.bg.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР