Общински съветник от инсценира грабеж на крупна сума пари. По

...
Общински съветник от инсценира грабеж на крупна сума пари. По
Коментари Харесай

Заплатата не му стига! Общински съветник инсценира грабеж на крупна сума пари

Общински консултант от инсценира обир на крупна сума пари. По време на инсценировката с него e имало още един мъж. Случаят е от 9 януари, потвърдиха от полицията.

Сигнал за грабежа е бил подаден от мнимите потърпевши на тел. 112. Съобщено било, че пътувайки от Перник за Радомир, на разклона за град Батановци, автомобилът им бил спрян от опел със синя лампа, от който, по техни думи, слезли двама служители на реда.

Инсцениралият грабежа мъж твърдял, че откакто ревизирали документите им, той бил блъснат, а от задната седалка били взети 126 000 лева

Общински консултант от Брезник инсценира обир

Незабавно са предприети оперативно-издирвателни дейности. Вече е открито изрично, че става дума за инсценировка, споделиха от полицията.

Мъжът, измислил грабежа, взел тези пари назаем от друго лице, само че не можел да ги върне. Той е на 43 години и с изключение на общински консултант е и аграрни производител.

Инсцениралите грабежа са били арестувани за 24 часа. Образувано е досъдебно произвеждане.

Задържаният за обира на инкасо кола, остава дефинитивно в ареста, напомня SafeNews. Софийският апелативен съд остави окончателно в ареста Колин Колев. Той бе арестуван по обвиняване за присъединяване във въоръжен обир на 15 ноември 2022 година.

При случая, станал до огромен столичен търговски център, бе обран инкасо автомобил и бяха откраднати над 5 милиона лв..

Защитата съобщи в правосъдна зала, че няма задоволително директни доказателства по случая. Разпитаните директни свидетели-шофьорите на инкасо автомобила, споделят, че са видели нападатели с маски.

Източник: БНР

Още вести четете в категория Крими & Темида.

 

 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР