Общински съвет – Враца ще обяви конкурс за избор на

...
Общински съвет – Враца ще обяви конкурс за избор на
Коментари Харесай

Избират нов шеф на лабораторията за зъбни протези във Враца

Общински съвет – Враца ще разгласи конкурс за избор на шеф на „ Медикотехническа лаборатория по зъбопротезиране – Враца”. Докладната ще бъде импортирана на идната сесия, която ще се организира на 29 март.
Ръководната позиция става вакантна заради приключването на контракта на дългогодишния началник Димитър Тончев. Тригодишният му договор беше продължен с анекс към този момент няколко пъти.
Минимални условия към претендентите:
● да са пълнолетни дееспособни физически лица,
● да имат просветително – квалификационна степен доктор по дентална медицина или експерт с добита компетентност по профила на лабораторията
● да имат управителен професионален опит най-малко 3 години;
● да не са лишени от правото да упражняват комерсиална активност и материално-отчетническа длъжност;
Необходимите за кандидатстване документи са заявление за присъединяване в подбора, адресирано до Общински съвет – Враца, с мотивация – свободен текст, автобиография – европейски формат; документи приключено висше обучение и добити спомагателни квалификации, за трудов стаж и професионален опит, рекомендации, удостоверение за съдимост, както и удостоверение от Центъра за психологично здраве.
Кандидатите за поста би трябвало да показват и бизнес стратегия за увеличение чистите доходи от продажби на лабораторията, усъвършенстване разноските за активността, възстановяване на финансовия резултат, усъвършенстване наличността на материални ресурси, увеличение на каузи на високотехнологичните и модерни произведения, изработвани в сдружението и други
Документи за присъединяване в състезанието се подават персонално или посредством прокурист в Общинска администрация – Враца, на ул. „ Стефанаки Савов” 6 – Център за обслужване на жители, всеки работен ден от 9 до 12 и от 13 до 17 часа. Срокът за кандидатстване е 40 дни след датата на издание на обявата за осъществяване на подбора.
Конкурсът с претендентите ще се организира в три стадия - инспекция на сходството на показаните документи, оценка на бизнес стратегиите и изявление с претендентите.
Вече е избрана и комисията, която ще препитва мераклиите за високия пост. За ръководител е определен общинския консултант Таня Георгиева. Секретар е Мирон Драганов. Като редови членове в комисията влизат общински съветници и чиновници на кметската администрация.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР