Общински съвет ще използва изкуствен интелект (ИИ), за да хваща

...
Общински съвет ще използва изкуствен интелект (ИИ), за да хваща
Коментари Харесай

Британскo графство ще използва ИИ, за да хваща шофьори с превишена скорост, да открива дупки и още

Общински съвет ще употребява изкуствен интелект (ИИ), с цел да хваща водачи, които надвишават скоростта, излиза наяве от нови стратегически документи. Съветът на графство Кент твърди, че ще се стреми да употребява технологията и за разкриване на разрушени пътища и идентифициране на поданици, които може да са уязвими към бездомност.

Ръководителят на съвета Роджър Гоф съобщи, че предлагането е направено предвид на „ грандиозното развиване “ на изкуствения разсъдък.

Виждам, че той обогатява това, което вършим като организация, и развива по-добро схващане за това по какъв начин обслужваме нашето население.

Според политическите документи технологията може да се употребява за генериране на данни за това по какъв начин жителите на независими жилища взаимодействат със заобикалящата ги среда, с цел да се откроят чиновниците на съвета, които може да са склонни да изоставен, и за залавяне на водачи, които надвишават скоростта.

Това включва потреблението на изкуствен интелект за открояване на пътни сектори, където участниците в придвижването не съблюдават нововъведените ограничавания на скоростта, с цел да се дефинира къде може да са нужни спомагателни дейности.

Пише в документа

Съветът съобщи, че чатботът на ServiceNow може също по този начин да помогне за усъвършенстване на отговорите на публични запитвания, да откри подобаващи формуляри и да се оправи с въпроси на личния състав по отношение на компютърните системи или човешките запаси.

Безпилотни летателни апарати се тестват и за осъществяване на инспекции на растителност, водоснабдяване, електроснабдяване и крайпътни уреди, без да се употребява личен състав.

Съветникът Антъни Хук приветства документа за изкуствения разсъдък, само че прикани за по-голямо присъединяване на по-младите чиновници, чиито оферти биха могли да допринесат за „ консорциум от ярки хрумвания “.

В документа се показва, че няма финансови последствия при създаването или установяването на краткотрайната политика.

Отделните планове на съвета, които включват създаване или потребление на технологии за изкуствен интелект, безспорно ще имат последствия за разноските, които ще бъдат включени в съответните бизнес обосновки и проекти на плановете.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР