Общински съвет- Разлог прие проектно- предложенията за кандидатстване за Енергийна

...
Общински съвет- Разлог прие проектно- предложенията за кандидатстване за Енергийна
Коментари Харесай

Редовна сесия на ОбС-Разлог! Ето какви решения взеха съветниците

Общински съвет- Разлог одобри проектно- предложенията за кандидатстване за „ Енергийна успеваемост в постройките на кметство с. Бачево и кметство с. Горно Драглище “ по процедура за Енергийна успеваемост „ Реконструкция, ремонт, съоръжение и/или обзавеждане на общински здания, в които се дават публични услуги, за възстановяване на тяхната енергийна успеваемост “ и „ Рехабилитация и реорганизация на общински пътища BLG 1194 гр. Разлог – с. Бачево и сектор от BLG 1192 с. Баня - с. Добърско ведно с прилежащите уреди и такъми “.

Общинските съветници дадоха единодушие за кандидатстване на Община Разлог по процедура посредством непосредствено даване на безплатна финансова помощ по Програма за храни и главно материално подкрепяне Топъл обяд “ и единодушие за установяване на активността по даване на топъл обяд като локална активност.

Местният парламент утвърди и желанието за кандидатстване на Община Разлог за закупуване на нов лекотоварен автомобил за разнасяне на храна за потребностите на Общинско дружество „ Домашен обществен патронаж “ гр. Разлог пред фонд „ Социална протекция “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР