Общински съвет Разлог одобри предложение за провеждане на конкурс за

...
Общински съвет Разлог одобри предложение за провеждане на конкурс за
Коментари Харесай

ОБС Разлог прие обявяването на конкурс за управление на болницата, отдават на концесия спортен комплекс в с. Баня

Общински съвет Разлог утвърди предложение за осъществяване на конкурс за възлагане на ръководството на „ Многопрофилна болница за интензивно лекуване – Разлог “ на постоянното си съвещание през вчерашния ден. Съветниците одобриха 17-та точка от дневни ред, откакто гласоподаваха промени в състава на комисията.

По предложение на господин Зайков, като член бе включен отличеният през 2021-ва година със „ Златен Хипократ “ - доктор Георги Димитров, който бе избран и за ръководител на комисията. Секретар на състава е Спаска Кьосева, а останалите членове са доктор Емил Попадийн, правист Гергана Фарфарова и член, препоръчан от РЗИ.
На съвещанието бе обещано единодушие и за разкриване на процедура за даване на концесия за строителство, употреба и поддържане на обект „ Спортен комплекс “ в село Баня. "Преди процедурата за отдаване на концесията е отправено питане към ФК „ ЮНАК “, който употребява стадиона.

Ръководството изрази своето единодушие, като изискването е да запазят правото на прилагане на терена, а региона ще има опция да бъде приключен като туристически център. Поддръжката на стадиона е скъпа, посредством отдаването на концесия ще може да предоставим по-добри условия за прилагане. Търсим цялостния резултат, в случай че може оборудването да бъде реновирано и да се употребява! ", разясни на присъстващите зам. кмета по икономическите и правни въпроси- господин Гюров. „

П.Попов

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР