Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център /ПИЦ/ за

...
Общински съвет по наркотични вещества и Превантивно-информационен център /ПИЦ/ за
Коментари Харесай

Съвети за родители е новата рубрика на Превантивно-информационния център за борба с наркотичните вещества в Ловеч

Общински съвет по наркотични субстанции и Превантивно-информационен център /ПИЦ/ за битка с наркотичните субстанции към Община Ловеч започват профилирана графа за родители по проблеми, свързани с използването на психоактивни субстанции /наркотични вещества/ от деца и младежи.

„ Съвети за родители – искрено и с религия, че има метод “слага началото на поредност от публикации по тематиката, с концепцията да се трансформира в поле за спонтанен разговор сред експерти и родители.

Отчитайки значимостта на проблемите, свързани с използването на психоактивни субстанции от деца и младежи, специалистите от ПИЦ с подготвеност ще отговорят на постъпилите въпроси, като всеки жител, обърнал се към тях, даже и да не е родител, ще получи личен професионален отговор. А поставените въпроси и декларираната потребност от познания и помощ ще дефинират тематиките на осведомителните материали, които ще бъдат оповестени в рубриката. Така косвено и анонимно, споделяйки опита си, всеки ще бъде потребен освен на себе си, само че и на други хора със сходни компликации.

Новата графа може да откриететук
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР