Общински куклен театър - Благоевград ще представи „Малката Самовила“. Постановката

...
Общински куклен театър - Благоевград ще представи „Малката Самовила“. Постановката
Коментари Харесай

Общински куклен театър - Благоевград представя „Малката Самовила“, която е номинирана за ИКАР 2022

Общински куклен спектакъл - Благоевград ще показа „ Малката Самовила “. Постановката е с номинация за ИКАР 2022 година за най-хубав куклен театър и ще бъде играна на 26 февруари (събота) от 11.00 часа. Всеки, който желае може да даде своя избор в онлайн гласуването на посочения линк, в раздел – Куклен театър:

„ Малката Самовила “ е историята за едно мъдро и извънредно забавно момче, което може да има всичко, което изиска, само че си няма никой, с който да си поговори. В една чудна нощ, когато "луната свети като ден ", посред гората, нашият млад воин среща Нея - дребната самовила.

Тя е горско създание, орисано да пораства, когато е обичано и да се смалява, когато не е. Историята за човешките взаимоотношения ще ни опишат актьорите - Атанас Димитров, Наталия Петкова, Дияна Георгиева, Десислава Чардаклиева, Йоана Рачева, Виктор Кападжиев, Александър Станковски. Драматизацията е на проф. Славчо Маленов, режисьор е Албена Георгиева, художник - Юлияна Войкова-Найман, а музиката е дело на Христо Намлиев.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР