Общински конкурс за млади рецитатори Васил Левски – 150 години

...
Общински конкурс за млади рецитатори Васил Левски – 150 години
Коментари Харесай

Общински конкурс за млади рецитатори обявиха в Смолян в чест...

Общински конкурс за млади рецитатори „ Васил Левски – 150 години величие “ ще се организира в Смолян. Той е отдаден на бележитата годишнина от гибелта на Апостола и е със спортен темперамент, оповестяват от общинската администрация.

В рамките на състезанието пред умело жури участниците ще показват определено от тях стихотворение или монотонен текст, допустимо е и част от цялата творба, отдадена на Левски.

В него могат да се състезават възпитаници от учебните заведения в община Смолян, разпределени в три възрастови групи: I – IV клас; V – VII клас и VIII – XII клас.

Конкурсът се организира под патронажа на кмета на община Смолян Николай Мелемов.

Всички учебни заведения в община Смолян излъчват до трима участници във всяка една от възрастовите групи за показване в Конкурса, като поръчките се подават до 20 януари тази година на е-поща:

Конкурсът ще се организира в Смолян през първата половина на м. февруари, 2023 година

Организатори на състезанието са Община Смолян, РУО – Смолян, ППМГ „ Васил Левски “ -Смолян, Регионална библиотека „ Николай Вранчев “ – Смолян, Родопски трагичен спектакъл „ Николай Хайтов “ – Смолян и Общинския комитет „ Васил Левски “ в Смолян.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР