Общинската власт в Монтана е започнала да чисти подлеза към

...
Общинската власт в Монтана е започнала да чисти подлеза към
Коментари Харесай

Ударно почистват хотела на проститутките и бездомниците в Монтана

Общинската власт в Монтана е почнала да чисти подлеза към ж.п. гарата и градинката при автогарата – мястото, където се подвизават жриците на любовта и клошарите, заяви кметът Златко Живков.
„ Имаме десетки сигнали и то главно от хора, които не са от Монтана и им се постанова да минават през подлеза и да търсят хладина в градинката. Мястото е извънредно, почнали сме главно разчистване. От подлеза, трансфорат в хотел, изнесохме дюшеци, одеяла, всякаква посуда. Там тези хора са си организирали и спални и тоалетна. Невъобразима нечистотия. До дни ще приключим с почистването и дезинфекцията и слагаме видеонаблюдение ", сподели кметът Живков. Той акцентира, че подлезът ще бъде заключван през нощта.
В ход е и замяна на пейките в няколко от парковете. Инспекторите на общината са открили десетки потрошени от вандали пейки в Градската и Слънчевата градина. Заличават се графитите от автобусните спирки, ремонтират се градските чешми.
„ Всичко това е потрошено от злосторници. На местата, където има видеонаблюдение вандалските нападения са доста по-малко и поради това ще сложим камери на всички места. Ремонтирахме и Попската градина, до храма „ Свети свети Кирил и Методий ". Това място през лятото се цялостни с деца, а част от пейките бяха счупени. Вече са сменени, почистени са и графитите от паметника на Христо Михайлов, подменихме и част от тротоарните плочки ", сподели още Живков.
Ремонтира се и дървената сцена, вдадена в езерото „ Монтанензиум ". Тя е над водата, а част от настилката ѝ е развалена и е рискова.
„ Ремонтът би трябвало да завърши на 23 август, тъй като на 24-ти там ще има концерт. Надявам се, че ще успеем ", сподели кметът на Монтана.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР