Общинската управа обяви търг за учредяване на право на строеж

...
Общинската управа обяви търг за учредяване на право на строеж
Коментари Харесай

Община Враца обяви на търг най-апетитното място в града

Общинската администрация разгласи търг за основаване на право на градеж върху терена, на който се намира Сувенирната палата, научи организация BulNews.
Имотът е с повърхност 473 квадратни метра и след бутането на остарялата постройка е планувано да бъде издигнат съвременен административно-търговски център. Разгънатата застроена повърхност на новата постройката ще бъде 2 165.10 квадратни метра. В търга е посочено, че правото на градеж ще бъде учредено против изискването община Враца да получи в обезщетение не по-малко от 34% от общата застроена повърхност на новата постройка, което се равнява на 736.13 квадратни метра или 527 442 лв..
Обезщетението на локалната администрация би трябвало да бъде разпределено съразмерно в независими обекти на всички етажи на постройката, като включително се включва и % от идеалните и общите елементи.
Търгът ще се организира на 24 октомври от 10 часа, като право на присъединяване ще имат физически и юридически лица и еднолични търговци, показали до 17 часа на 23 октомври нужните документи в центъра за административно обслужване в общината.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР