Общинската структура на ГЕРБ – Стара Загора направи подарък на

...
Общинската структура на ГЕРБ – Стара Загора направи подарък на
Коментари Харесай

Общинската структура на ГЕРБ в Стара Загора направи подаръци за жителите в две села

Общинската конструкция на ГЕРБ – Стара Загора направи подарък на жителите на старозагорските села Малка Верея и Богомилово.

Телевизор и конвектор получиха ползвателите на пенсионерския клуб и читалището в Малка Верея. С част от жителите на селото, както и с кмета му Дончо Брайков, се срещнаха кметът на общината Живко Тодоров, който е и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, общинският началник на партията Емил Христов, организационният секретар Николай Диков и общинските съветници Боян Бабанов, инж. Динко Михайлов и Николай Николов.

„ Тук сме, с цел да чуем от какво имате потребност в селото, разговаряхме към този момент с кмета, тъй като желаеме да бъдем потребни като Община. Изготвили сме стратегия за идната година и ще се постараем да осъществим заложеното, тъй като дребните обитаеми места заслужават усъвършенствана среда ” – сподели кметът на Стара Загора Живко Тодоров, който е отпред на една от най-многобройните откъм села общини в България – 51.

В същия ден потребна облага получи и пенсионерският клуб в село Богомилово. Кметът на едно от най-бързо разрастващите се дребни обитаеми места в общината Димитър Пандазиев благодари за 32-инчовия тв приемник, който ще радва посетителите на клуба.

„ Когато работим дружно и интензивно, резултатите постоянно са на разположение. Богомилово е положителният образец за това. Нека и отсега нататък с общи старания градим по-добро бъдеще ” – сподели пред поданици на селото кметът на община Стара Загора Живко Тодоров.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР