Общинската политика трябва да е най-близка до хората, до техните

...
Общинската политика трябва да е най-близка до хората, до техните
Коментари Харесай

Веска Ненчева: БСП ще спрем управлението на „замитане на проблемите” – имаме решения за малките селища на Карлово

„ Общинската политика би трябвало да е най-близка до хората, до техните всекидневни проблеми и потребности. Виждаме, обаче че ръководещите към този момент 12 години единствено замитат проблемите на хората в с.Иганово, с. Певците, с. Мраченик, с. Домлян, с. Розино, с. Пролом, с. Дъбене, с. Войнягово, с. Климент, с. Соколица, с. Кърнаре, кв. Сушица ”. Това съобщи претендентът за кмет на Карлово от „ Българска социалистическа партия за България ” Веска Ненчева след дейни срещи с хората от дребните обитаеми места на общината.
„ Липса на превоз и тотално скъсани връзки с общинския център, неприятни пътища, липса на персонални лекари, липса на еднакъв достъп до обществени услуги – това е част от резултата от тези 12 години на безхаберие към дребните обитаеми места ”, уточни Веска Ненчева.
„ Българска социалистическа партия е потвърдила във времето, че организира и отстоява поредна политика в поддръжка на хората. Можем и ще изградим обществена община, имаме решения както за общинския център, по този начин и за дребните обитаеми места, забравени от досегашната власт, ” безапелационна бе Ненчева.
Кандидатът на Българска социалистическа партия уточни и съответни решения, с цел да се усъвършенства животът на хората в дребните селища на Община Карлово: „ Нужни са ясни правила за финансиране на кметствата, с цел да се даде опция за осъществяване на пълномощията на определените кметове ”, акцентира тя.
„ Нова общинска транспортна скица за градски, междуселищен и училищен превоз, приемане на Общ организационен проект, строго съблюдаване на нормите за строителство, надзор за осъществяването на проекта за поддържане на речните корита и отводнителните насипи, язовирите и защитни уреди ”, са измежду предпочитаните дейности, които ще предприемем.
Кандидатът на „ Българска социалистическа партия за България ” бе безапелационна, че са нужни нови зони за видеонаблюдение в регионите на учебни заведения, паркове, спирки, пазари и други публични пространства и надзор. Веска Ненчева, която е почитан карловски преподавател, акцентира, че е нужен цялостен обсег и задържане на децата и учениците в просветителната система, посредством взаимоотношение на всички ангажирани институции.
Не на последно място тя уточни провеждането на действителна общинска здравна политика.> „ През идващите две седмици срещите ни с хората не престават. Не съм оптимист, че ще чуем нещо по-различно. Но съм оптимист, че на 29 октомври, с номер 1 в бюлетината безвремието в община Карлово ще завърши ”, безапелационна бе Веска Ненчева. 
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР