Общинска съветничка на ГЕРБ стана консулша в Лос Анджелис. Това

...
Общинска съветничка на ГЕРБ стана консулша в Лос Анджелис. Това
Коментари Харесай

Общинска съветничка на ГЕРБ стана консулша в Лос Анджелис

Общинска съветничка на ГЕРБ стана консулша в Лос Анджелис. Това написа във " Facebook " Атанас Чобанов.

Г-жа Силвия Тошкова Христова е брачна половинка на новия ни общоприет консул в Града на ангелите - Бойко Христов. Като член на фамилията на посланик тя към този момент е уседнала в Съединени американски щати, където ще населява повече от 180 дни в годината.

След възсъединяването си с благоверната брачна половинка, екселенц Христов ще получава по още 600 евро на месец към заплатата си от бюджета на Министерство на външните работи.

Силвия Христова обаче е освен брачна половинка на посланик, само че и трети мандат общински консултант от ГЕРБ, и ръководител на Постоянната комисия по устройство на територията, архитектура, и жилищна политика на Столичния общински съвет. В момента тя е по едно и също време на работа роду и тук и там.

Христова е известна с това, че години наред е получавала по над 4000 лв. месечно за по-малко от час работа на месец в Специализирания общински приватизационен фонд (СОПФ).

Сега е възнаградена за вярната си работа с още една синекура.

Преди да замине за Съединени американски щати Христова не е подавала присъствено оставка като общинар в СОС. Вероятно има намерение да я подаде по Скайп.

В крайник с времето.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР