Общините са едни от най-големите работодатели и техните предприятия също

...
Общините са едни от най-големите работодатели и техните предприятия също
Коментари Харесай

От Сдружението на общините поискаха мярката 60/40 да обхване и тях

Общините са едни от най-големите работодатели и техните предприятия също би трябвало да бъдат обхванати от мярката 60/40, съобщи кметът на Кърджали и зам.-председател на НСОРБ Хасан Азис, съобщи bTV.

Такова предложение ще бъде направено пред централната власт.

Според изследване на Националното съдружие на общините в Република България рецесията с ковид е засегнала извънредно мощно селищата у нас. Данните демонстрират, че има спад от 41% в личните доходи за интервала сред началото на март и края на април при 217 общини от 265 или 82% от общините в страната. Експертите предвиждат, че за интервала до края на май загубите ще са над 200 милиона лв.. Резултатите от изследването ще бъдат показани на министъра на финансите Владислав Горанов.

" Въпреки всички компликации, би трябвало да бъдат поздравени всички представители на локалната власт от най-долното ходило в йерархията до кметовете, по тази причина че са съумели да бъдат покрай хората и в изискванията на обществена изолираност ", съобщи Азис.

Образованието заслужава възторженостти за метода, по който се е провеждало отдалеченото образование. " Те демонстрираха еластичност, от която би трябвало да се поучим ", счита Азис, който споделя, че това би трябвало да е основа за разширение на нововъведенията в тази сфера.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР