Общината в Кюстендил може да спре работа след септември заради

...
Общината в Кюстендил може да спре работа след септември заради
Коментари Харесай

Кметът на Кюстендил с мрачна прогноза: Общината може да спре работа след септември заради скъпите ток и горива 



Общината в Кюстендил може да спре работа след септември поради непостижими сметки за ток и за горивата, разгласи кметът Петър Паунов. Всички общински звена са на газ, два от храмовете в града - също.
Кметът на Кюстендил прави една изцяло мрачна прогноза по какъв начин ще работи Общината след септември, при първите захлаждания.

"Фалит, затваряне и прекъсване на каквито и да било услуги с камиони; всички услуги, които се правят. Отново се приказва за увеличение на Минималната заплати. 10 пъти по-скъпа газ. Очакваме, евентуално, идващата седмица ще търсим контакт с изпълнителната власт за незабавна поддръжка на общината. В противоположен случай след октомври ще е мрачно и студено, и всичко, след септември евентуално. Буквално е изцедена и общината, и страната. И по тази причина се надяваме на бързи и съответни ограничения. Никой не може да си разреши да заплаща 10 пъти по-скъпа газ. Токът е също с изумителни цени. Не мога да ви опиша какви сметки идват в общината и не може да съществуваме и с тези цени на горива, споделям ви непосредствено, общинска администрация би трябвало да приключим всевъзможен тип услуги. Затова чакаме разговор с изпълнителната власт ", споделя кметът пред БНР

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР