Общината в Дупница е направила организация за осигуряване на помощ

...
Общината в Дупница е направила организация за осигуряване на помощ
Коментари Харесай

Общината в Дупница помага на хора под карантина и възрастни хора без близки

Общината в Дупница е направила организация за обезпечаване на помощ за хора под карантина и възрастни хора без близки, за доставяне с хранителни артикули и медикаменти, оповестяват от общинския пресцентър.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1458
Със задачата са се заели хората от план "Патронажна грижа ".

Румен Радев похвали българите и прикани за завършек на спекулата: Грозно е това!

Заявки се одобряват всеки ден от понеделник до петък, от 9.00 до 12.00 часа, а самите доставки се правят след 13.00 часа. Желателно е поръчките да бъдат за артикули или медикаменти за най-малко 2-3 дни.

Надяваме се, че хората ще проявят схващане и няма да се злоупотребява, приканват от общината.

Заявките ще бъдат доставяни, съпроводени с касова записка за направения разход по продуктите за територията на цялата община - града и селата. Услугата за тези хора е за неустановен интервал и стартира от на следващия ден, споделиха още от Общината. Здравно и обществено обслужване на 123 лица, над 18 години с увреждания, сега се прави от 26 индивида - лекари, санитари, медицински сестри. Продължава да действа и общественият патронаж, който обезпечава храна до домовете на 186 индивида на територията на града и селата всеки ден.


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1458  Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284 Починалите в Иран от кононавируса към този момент са 1284  COVID-19 отложи завръщането на COVID-19 отложи завръщането на " Приятели "    Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик Задържаха роми, струпали се пред банка в Пазарджик
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР