Общината трябва да бъде активен участник в местната икономика. Трябва

...
Общината трябва да бъде активен участник в местната икономика. Трябва
Коментари Харесай

Ваня Григорова: Аз съм единствената алтернатива, която може да разглоби сглобката

Общината би трябвало да бъде деен участник в локалната стопанска система. Трябва да се сътвори общинска компания, която да доставя на ниска цена ток за столичани. Стриктно ще проследявам за спазването на концесията на " Софийска вода ".

Не мога да забраня нито на Нинова да приказва с който желае, нито на господин Борисов да се майтапи. Аз съм единствената опция, която може да разглоби сглобката.

Това бяха част от посланията на претендента за кмет на София от места коалиция " Българска социалистическа партия за България " Ваня Григорова в ефира на " Нова телевизия ".

Не приказвам с партиите, приказвам с жителите. Нужна ми е всякаква поддръжка в неделя, безапелационна бе тя в предаването " Здравей, България " по " Нова телевизия ".

Няма по какъв начин да съм водач на Българска социалистическа партия, тъй като не съм член на Българска социалистическа партия, разяснява слуховете, че ще оглави или Българска социалистическа партия, или нов ляв план Григорова.

Това са локални избори, а госпожа Нинова би трябвало да се грижи за цялата страна, добави тя. Разбира се, че би трябвало да има мощно ляво, добави Григорова.

Никога не съм била срещу Шенген, само че съм срещу влизането в еврозоната в този момент, сподели тя. Според нея мненията, че тя е " путинистка " е " последната опорка на съперниците ми ".

От едната страна са тези, които приказват, че съм " путинист ", а от друга, които споделят, че съм " соросоид ". Да се съберат - със секунданти или не, и да се схванат, сподели Ваня Григорова.

Запитана чий е Крим и би трябвало ли украинското знаме да се вее на Столична община, Григорова сподели, че избира да дава отговор на въпроси нужна ли е обществена политика в столицата.

Може ли да не давам отговор за Путин, тъй като съм претендент за кмет на столицата, не съм геополитик, сподели още тя.

Украинското знаме няма да стои на Столична община, тъй като на българските институции би трябвало да се вее българското знаме и европейското, тъй като сме част от Европейски Съюз, акцентира Ваня Григорова.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР