Общинарите от в София ще поискат от националното ръководство на

...
Общинарите от в София ще поискат от националното ръководство на
Коментари Харесай

И общинските съветници от ГЕРБ искат отстраняването на областния управител на София

Общинарите от в София ще изискат от националното управление на партията отстраняването на регионалния шеф на столицата по време на ротацията. Те обвиняват Вяра Тодева в политическа поръчка, откакто тя върна решението за разпределението на комисиите в Столичния общински съвет. 

" Тормозът от страна на Борис Бонев и Васил Терзиев над София продължава. Това го виждаме с решението на регионалния шеф от през днешния ден, с което връща решението за избора на комисиите в Столичния общински съвет. Това, което прави Тодева, назначена от Политическа партия, е осъществяване на политическа поръчка ". съобщи.

" Тя е сложена на този пост, с цел да бъде представител на страната, а не партиен деятел. Днес тя се прояви като деятел на ПП-ДБ и " Спаси София ", добави Хекимян, представен от Нова телевизия. 

Той разяснява, че откакто три месеца работата за София не е можело да стартира, през днешния ден отново е " дръпната ръчната спирачка ". 

" Аз, като ръководител на групата на ГЕРБ-СДС в СОС, от името на моите сътрудници, ще желаяме от националното управление на нейното премахване. Възможно е това да се случи по време на ротацията ", сподели Хекимян.

" Това е очевидна форма на политически рекет. Политическа партия посредством регионалния си шеф се пробват да окажат влияние върху общинските съветници от всички партии, с цел да получат повече председателски места ", съобщи общинският консултант от Георги Георгиев.

Прошко Прошков акцентира, че е определен ръководител на СОС от Политическа партия, с цел да се отпуши работата. " Имахме желание да стартираме работа, само че се намеси регионалният шеф, с цел да ни спре. Уж има предпочитание за смяна, да стартираме работа, а сега има политическа интервенция на назначен служител ", сподели Прошков.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР