Общинарите от БСП и депутатите от левицата се обявиха срещу

...
Общинарите от БСП и депутатите от левицата се обявиха срещу
Коментари Харесай

Общинарите на БСП-София са притеснени за столицата

Общинарите от Българска социалистическа партия и депутатите от левицата се оповестиха против повишаването на водата в София.

" Това е незаслужено нарастване на цената на водата ", изрично съобщи Калоян Паргов по време на брифинг в Народното събрание. Той е неудовлетворен от активността на концесионера. По думите му 50% от софиянци са без канализация, а качеството на услугата също не е положително.

 Българска социалистическа партия - София желае да се приключи концесията на
Българска социалистическа партия - София желае да се приключи концесията на " Софийска вода "

Столичните социалисти са срещу желанията на КЕВР за ново повишаване на водата

Припомняме, в края на предходната седмица БСП-София се разгласи срещу повишаването на водата в столицата и желаеха концесията на " Софийска вода " да бъде прекъсната.

Стана ясно и че левицата има и други терзания - да вземем за пример приватизацията на Общинска банка . Относно това Паргов уточни, че алените са срещу приватизацията на този стабилен актив на Следствен отдел към окръжна прокуратура . По мнението му ползата на столичани няма да бъдат предпазени, заради което водачът на алените в столицата желае да се спре процедурата и да бъде оповестена отначало. Българска социалистическа партия ще наблюдават договорката под лупа.

 Единственият претендент за
Единственият претендент за " Общинска банка " е компания от Лихтенщайн

Фирмата " Новито Опортюнитис " е подготвена да заплати за каузи от 67,64% от акциите

За непорочност на въздуха в София Паргов посочи, че точно алените първи са алармирали за казуса. За повишаването на синята зона , той е безапелационен, че не би трябвало да се съпоставяме с Лондон.

По думите на Паргов социалистите желаят цялостни решения и то за целия град, а освен борби за чистия въздух в центъра на София. " Тези ограничения са палиативни, няма да доведат до резултат ", добави той.

 Следствен отдел към окръжна прокуратура желае двойно повишаване на синята зона в столицата Обновена
Следствен отдел към окръжна прокуратура желае двойно повишаване на синята зона в столицата

Мерките са за чист въздух
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР