Община Ямбол отдава на търг с явно наддаване бензиностанция, като

...
Община Ямбол отдава на търг с явно наддаване бензиностанция, като
Коментари Харесай

Община Ямбол отдава на търг бензиностанция

Община Ямбол отдава на търг с очевидно наддаване бензиностанция , като условието е наемателят да влага 280 000 лв. за облагородяване на околния терен.

Обектът и прилежащите здания на ул. " Димитър Благоев " се отдават за период от 10 години . Началната тръжна цена на месец е 2 851 без Данък добавена стойност, депозитът за присъединяване - 6 900 лева, а стъпката за наддаване - 200 лева, оповестиха от Общината.

Подобряването на инфраструктурата би трябвало да бъде осъществено в пространството към паметника " Плодородие ", сред двата ръкава на река Тунджа. Бъдещият наемател следва да направи комбинирана асфалтова алея с 3,5 метра ширина и осветяване - за пешеходно и велосипедно придвижване.

Сред отговорностите му са и озеленяване с декоративни типове и слагане на паркова мебел. Общината изисква и създаване на детска площадка в града на стойност 90 000 лв..

Бензиностанцията е издигната през 1997 година, само че на 10 януари е изминал срокът на контракта сред кметството и първичния вложител, осведомят от Общината.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР