Община Враца търси кой да изработва материалите, с които ще

...
Община Враца търси кой да изработва материалите, с които ще
Коментари Харесай

Община Враца рекламира екологични инициативи с 15 000 лева

Община Враца търси кой да създава материалите, с които ще популяризира своите екологични начинания, научи организация BulNews.
Предмет на процедурата е „ Изпълнение на ограничения за гласност и визуализация посредством дизайн и направа на печатни и рекламни материали по план: „ Екологични и рециклиращи администрации”, финансиран от Оперативна стратегия „ Околна среда 2014 -2020 година”. В публичната поръчка са включени две позиции – за разработване на осведомителни печатни материали с указателна информация за разделното събиране на боклуци и за попречване замърсяването посредством потребление на предмети за многократна приложимост.
„ Община Враца разпорежда осъществяването на набор от ограничения за дейно информиране на обществеността по отношение на дейностите, изпълнявани по плана. Предметът на актуалната поръчка включва действия за застраховане на осведомителната акция, която ще показа на обществеността осъществяването и резултатите от плана. Печатните и рекламни материали са свързани с главната активност на демонстрационния план, подкрепят осъществяването на плана и постигането на устойчиви резултати “, пишат от общината.
Рекламните материали ще бъдат раздавани по време на провежданите осведомителни събитията. Целта им е да популяризират разделното събиране на отпадъците и да подтикват жителите да разделят отпадъците си, както и да понижат потреблението на предмети за еднократна приложимост. Материалите ще способстват за разпространение на резултатите и подкрепяне повишението на публичното съзнание. От друга страна, реализирането на плана ще способства и за привличане и повишение на публичния интерес, разяснение на опциите и изгодите от реализирането на задачите и целите на плана.
Предвижда се изработването на 2000 брошури и 200 диплянки, както и брандиране на бележници, писалки и ключодържатели. Прогнозната стойност за осъществяване е 15 120 лв..
Мераклиите да изпълнят активността могат да аплайват до 12 май.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР