Община Враца се присъединява към Световния ден на предизвикателството. На

...
Община Враца се присъединява към Световния ден на предизвикателството. На
Коментари Харесай

Врачани правят канго джъмпс и зумба фитнес в Деня на предизвикателството

Община Враца се причислява към Световния ден на предизвикването. На 14 май (събота) от 10.30 до 12 часа пред постройката на администрацията ще бъдат показани атрактивните спортове Зумба фитнес и Канго джъмпс от Спортен клуб „ Харизма Тийм “ към Военен клуб – Враца. В събитието могат да се включат хора от разнообразни възрастови групи, като за участниците са планувани две 40-минутни тренировки.
Националната спортна демонстрация Световен ден на предизвикването се организира за 29-ти път от Българска федерация спорт за всички, с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта по „ Програма за развиване на спорта за всички “. Проявата е част и в осъществяване на Националната стратегия за физическа интензивност и развиване на българското население „ БУЛФАР’2021 - 2024”. Кампанията е част от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА.
През 2022 година, акцията цели да насърчи и разпространява систематичните занимания с физически извършения и спорт и тяхната роля за здравето, положителната форма, работоспособността и дълголетието на хората, без значение от тяхната възраст, пол, обществен и здравен статус.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР