Община Враца подготвя уникална културна програма във връзка с предстоящото

...
Община Враца подготвя уникална културна програма във връзка с предстоящото
Коментари Харесай

Общината готви уникално шоу за юбилея на Врачанския есенен панаир

Община Враца приготвя неповторима културна стратегия по отношение на идното юбилейно, 130-ото издание на Традиционния врачански есенен панаир, оповестяват от локалната администрация. Изложението ще бъде намерено на 14 септември с новаторски театър.
Шоуто се провежда със съдействието на платформа „ Фортисимо “. Разделено е на три елементи и ще стартира със златна българска класика, която ще се преплете във фолклорни ритми и ще приключи с незабравима музика от български филми и заря. Двучасовият театър ще бъде изпълнен от Софийската филхармония под диригентството на Максим Ешкенази, солистите на Ансамбъл „ Филип Кутев “ и известни български артисти.
В рамките на юбилейното издание на панаира ще се организира фермерски фестивал, в който ще се включат и представители от Румъния, участници в план на Търговско-промишлената палата. Заради огромния интерес от страната на занаятчии, ще бъде увеличена комерсиалната повърхност на панаира. Към момента заявки са подали над 30 търговци.
И тази година на ревюто ще бъдат показани характерни ястия от врачанския край, приготвени от майсторските ръце на самодейците от читалищата в общината.
130-ото издание на Традиционния врачански есенен панаир ще бъде закрито с концерт на Ансамбъл „ Българе “. Спектакълът е особено направен за юбилея и пресъздава историята на ревюто.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР