Община Враца обяви процедура за подбор на персонал за двата

...
Община Враца обяви процедура за подбор на персонал за двата
Коментари Харесай

Търсите работа? Община Враца разкрива над 20 позиции за социални центрове

Община Враца разгласи процедура за асортимент на личен състав за двата Центъра за грижа за лица с психологични разстройства, Център за грижа за лица с умствена назадничавост и Център за грижа за възрастни хора в неспособност за самообслужване. Ще бъдат назначени над 20 души на цялостен и повърхностен работен ден, излиза наяве от обявлението на уеб страницата на локалната администрация.
За единия Център за грижа за лица с психологични разстройства се търсят трудотерапевт и санитари. Първата позиция е на 4-часов контракт. В дилемите на новия чиновник ще влиза организацията ма трудотерапевтична активност съгласно самостоятелните благоприятни условия и персоналния избор на всеки консуматор. Работи се по направени от него стратегии за самостоятелна и групова работа и месечен график, като той би трябвало да образува групи за лица с общи ползи и да оказва нужната помощ и поддръжка на потребителите. Трудотерапевтът води нужната документи и отчетност.
Кандидатите би трябвало да имат висше обучение „ Бакалавър “ или „ Магистър “ в специалности от професионално направление „ Педагогика “ – „ Трудотерапия “ или „ Социални действия “. Професионален опит не се изисква, само че се смята за преимущество. Сред останалите условия за поста са компютърна просветеност, адаптивност и психическа настройка за работа с лица с психологични разстройства, отлични отзивчиви и организационни умения, умения за работа в екип.
Търсят се и 5 броя санитари , чиито контракт ще бъде на цялостен работен ден. Те би трябвало да дават отговор за санитарно-хигиенното положение на пространствата и потребителите, да подкрепят медицинските сестри при обгрижването на хората, настанени в Центъра, при осъществяването на ежедневните им действия. Санитарите дават отговор и за вярната употреба на наличното съоръжение.
Във втория Център за грижа за лица с психологични разстройства се диря още веднъж трудотерапевт на повърхностен работен ден и 10-има санитари , като условията са същите. Освен тях, общината ще назначи и една здравна сестра , която да обезпечава грижа за живота, здравето, психическия и прочувствен комфорт на настанените консуматори. Тя би трябвало да води цялостната и наложителната документи, да следи здравословното положение на лицата и изготвя самостоятелен проект за здравни грижи. В дилемите й влиза също реализиране на незабавна долекарска помощ, да извършва лекарските назначения, прави превръзки при нужда, раздава медикаменти, извършва и други операции. За да вземат участие в подбора, претендентите би трябвало да имат висше здравно обучение и най-малко 1 година опит.
За Центъра за грижа за лица с умствена назадничавост община Враца търси да назначи още 5-има санитари и психолог на половин работен ден. За втората позиция се изисква висше обучение в компетентност „ Психология “, като опитът е преимущество. Служителят би трябвало да оказва помощ и поддръжка на потребителите, да взе участие при правенето на самостоятелната оценка на потребностите и при правенето на самостоятелните проекти, да дефинира психическите и обществените фактори, оказващи въздействие върху пълноценното развиване на лицата и предлага ограничения за тяхното поправяне. Той би трябвало още да ползва подобаващи психически интервенции, в това число самостоятелно или групово консултиране, тренинг, терапия и да води нужната документи и отчетност.
За Центъра за грижа за възрастни хора в неспособност за самообслужване се търсят още двама чиновници – трудотерапевт и здравна сестра , като изискванията и условията се припокриват с тези в другите центрове.
Всички претенденти за позициите могат да подадат документи за кандидатстване в Центъра за административно обслужване в постройката на община Враца – гише „ Общо деловодство”, в период до 31 март, в това число. Подборът се реализира на два стадия – утвърдените по документи ще преминат през изявление.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР