Община Варна участва в международното туристическо изложение F.re.е в Мюнхен,

...
Община Варна участва в международното туристическо изложение F.re.е в Мюнхен,
Коментари Харесай

Варна с участие в международното туристическо изложение в Мюнхен

Община Варна взе участие в интернационалното туристическо ревю F.re.е в Мюнхен, Германия. Форумът, който е най-големият панаир за пътешестване и отдих в Бавария, се организира от 14 до 18 февруари.

Община Варна взе участие на осведомителния щанд, проведен от Министерство на туризма. Дейностите са в осъществяване на плана “Варна – магията на морето ”. Те се осъществят по Програматаза финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в Република Българияна Министерство на туризма. Партньори по плана са летищния оператор „ Фрапоирт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт “ и един от водещите туроператори в Германия - Schauinsland Reisen.

ж. Курортните комплекси „ Св. Св. Константин и Елена “ и „ Златни пясъци “ също са измежду рекламираните благоприятни условия за отдих и отмора. На форума се показват и атрактивни оферти за посещаване на района отвън дейния летен сезон.

Рекламни материали на немски език, карти и сувенири дават информация за естествените забележителности, богатото културно-историческо завещание и транспортната съгласуваност в града.

На екрана на осведомителния щанд се излъчват рекламни клипове, атрактивни фотоси и къси видеа за Варна. Посетителите имат опция да сканират QR код, водещ към немската версия на формалния туристически уебсайт Visit.Varna.bg, обясниха специалистите от Община Варна, участващи във форума.

Изданието на F.re.e е ориентирано към експерти и крайни консуматори. По данни на уредниците вземат участие над 1000 изложители от 50 страни и упованията са броят на посетителите да надмине миналогодишния от 160000 души.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР