Община Варна освобождава от длъжност шестима директори на общински дирекции

...
Община Варна освобождава от длъжност шестима директори на общински дирекции
Коментари Харесай

Община Варна освобождава от длъжност още трима директори

Община Варна освобождава от служба шестима шефове на общински дирекции и предприятия.

Вече са освободени Звездин Стоилков , който оглавяваше общинското дружество „ Инвестиционна политика “ и Антония Йовчева , доскорошен шеф на дирекция „ Култура и духовно развиване “. По-рано този месец бе освободена Стефка Господинова , шеф на дирекция „ Финанси и бюджет “.

В ход е процедурата по освобождението на Лилия Христова – шеф на дирекция „ Образование и юношески действия “, Тодор Колев – оглавяващ дирекция „ Екология и запазване на околната среда “ и Петко Бойновски – шеф на „ Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия “.

За всички длъжности следва да бъдат оповестени състезания за избор на нови управителни фрагменти. Те включват отбрана на идея за стратегическо ръководство и изявление.

От ноември 2023 година до момента Община Варна е провела състезания за шефове на три структури, чиито ръководители бяха освободени от служба при встъпване на новия кметски екип. Конкурсите са за шефове на дирекциите „ Европейски и национални оперативни стратегии “, „ Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ и „ Финанси и бюджет “.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР