Община Варна организира концерт за деца по повод Деня на

...
Община Варна организира концерт за деца по повод Деня на
Коментари Харесай

Празник за деца, ползващи социални услуги, ще се проведе за 1 юни във Варна

Община Варна провежда концерт за деца във връзка Деня на детето - 1 юни. Тържеството под мотото " Всяко дете има значение. Детски права, човешки права “ ще се организира на 3 юни от 14:00 часа в Юнашкия салон в града.

В програмата са включени музикални осъществявания на деца, ползващи обществени услуги. Техни посетители ще са други 80 деца, също ползващи разнообразни обществени услуги, както и ученици на Общинския детски комплекс в града.

Детският празник се провежда по самодейност на заместник-кмета по обществени действия и ръководител на Комисията на детето Снежана Апостолова. Изборът на надпис не е инцидентен. Той е обвързван с разбирането, че единствено с общи старания можем да дадем шир на всяко дете, да го насърчим да споделя, да има позиция и да потърси поддръжка, изясни заместник-кметът.

За специфичните посетители на празника ще бъдат обезпечени дребни дарове. Съорганизатори са Държавна организация за протекция на детето. Те ще срещнат децата с техните права, които ще бъдат игрово пресъздадени посредством " плейбек спектакъл “, с началник Стефка Димитрова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР