Община Варна обявява подбор във връзка с набиране на кандидати

...
Община Варна обявява подбор във връзка с набиране на кандидати
Коментари Харесай

Търсят главен експерт на информационната и мрежова сигурност във Варна

Община Варна афишира асортимент по отношение на набиране на претенденти за длъжността основен специалист „ Информационна и мрежова сигурност ” към дирекция „ Информационно и административно обслужване “, оповестиха от общинската пресслужба.

Изискванията към претендентите за заемане на длъжността са следните: степен на приключено обучение – бакалавър; професионална област – механически науки, както и две години професионален опит в региона. Допълнителни условия са доста добра компютърна просветеност и дарба за работа с офис техника.

Подборът за заемане на длъжността ще се организира посредством събеседване. Кандидатите за присъединяване в подбора би трябвало да показват следните документи: заявление за присъединяване по пример, към което се ползват автобиография, копия от документи за добитата образователно-квалификационна степен, както и копия от документи, удостоверяващи добития трудов, длъжностен и застрахователен стаж.

При осъществяване на служебните си отговорности, специалистът ще прави надзор, всекидневен мониторинг и разбор на локалния трафик през дейните устройства и устройствата за далечен достъп до ресурсите на Община Варна. Той ще обезпечава сигурността на мрежата и достъпа до осведомителните и мрежови запаси.

Документите за присъединяване се показват в период до 18:00 часа на 22.10.2024 година на адрес: гр. Варна, бул. “Осми крайморски полк ” № 43 в Информационен център за административни услуги на Община Варна, ет.1 персонално от претендентите. Лице за контакт: Дора Кръстева, телефон: 052/820-171. Повече информация на адрес: 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР