Община Варна кани гражданите на публично обсъждане на проектобюджета за

...
Община Варна кани гражданите на публично обсъждане на проектобюджета за
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 18 януари

Община Варна кани жителите на обществено разискване на проектобюджета за 2024 година. То ще се организира на 25.01.2024 година от 17:00 ч. до 19:00 ч. в зала „ Пленарна " на Общината.

Община Варна ще спомага на бъдещите притежатели на имота на сегашната автогара във Варна да се откри най-подходящото място за експониране на мозайката в чакалнята на постройката.

Най-новият ядрено-магнитен резонанс, нов мамограф и нови лекари – по този начин Аджибадем Сити Клиник Варна влиза в 2024-та година. Медицинският център отбелязва 2023-та като година с осъществени хиляди прегледи от експерти, образни и профилирани проучвания.

Расте заболеваемостта от грип и ОРЗ във Варна

Заболеваемостта от грип и ОРЗ във Варна пораства. Това демонстрират данни на Националния център по заразни и паразитни заболявания.

Районната прокуратура е назначила инспекция, която да обясни положението на блок 15 на ул. „ Дубровник “ и да бъдат подхванати ограничения за обезопасяването на постройката. Преписката е формирана през ноември предходната година след сигнали на жители и медийна обява. Към момента инспекцията не е завършила, оповестиха за Moreto.net от Районна прокуратура.

Обвинени са трима, измежду които е някогашния кмет на Варна Иван Портних.

. Това сподели кметът Благорми Коцев пред медии, съобщи кореспондент на Moreto.net.

Един от новите филми в програмата на ФКЦ-Варна от на следващия ден ще бъде българският филм " Чума ". Сценарият е въодушевен от описа на Йордан Йовков „ През чумавото “, напомня Moreto.net
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР