Oбщина Варна е подготвила проекти с издадени разрешения за строеж

...
Oбщина Варна е подготвила проекти с издадени разрешения за строеж
Коментари Харесай

Oбщина Варна започва голям проект в Добрева чешма

Oбщина Варна е подготвила планове с издадени позволения за градеж за главен ремонт на двете съществени улици в селищното образувание " Добрева чешма “ – ул. " Зевс “ и ул. " Орфей “. Средствата са обезпечени от общинския бюджет. Toва оповестиха от пресцентъра на Община Варна за Varna24.bg.

За двата обекта има подписани контракти с компании реализатори и открити строителни площадки за осъществяване на строително-ремонтните действия, като по ул. " Орфей “ са почнали. Предстои пускане на ремонта и на ул. " Зевс “, оповестиха от дирекция " Инженерна инфраструктура и благоустрояване “ към Община Варна.

Проектът планува да бъде осъществен главен ремонт на уличното платно, реорганизация на тръбопровод, създаване на пешеходни тротоари и слагане на енергоефективно улично осветяване.

Следствен отдел към окръжна прокуратура Добрева чешма е селищното обучение, за което са отпуснати най-вече средства от бюджета на Община Варна от всички селищни образования.

През 2021 година са обезпечени 171 000 лева за създаване на техническа инфраструктура. С парите бе сложена трошенокаменна настилка по продължение на цялата ул. " Зевс “, по ул. " Орфей “ в обсег от ул. " Зевс “ до парцел с ид. №10135.2042.40.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР