Община Тунджа организира за шести път лятно обучение на бъдещи

...
Община Тунджа организира за шести път лятно обучение на бъдещи
Коментари Харесай

Община Тунджа организира лятно обучение на бъдещи първокласници

Община Тунджа провежда за шести път лятно образование на бъдещи първокласници, оповестиха от общинския пресцентър. Инициативата е по план „ Желани пространства ", финансиран по Оперативна програма „ Развитие на човешките запаси “ 2014-2020.

„ Лятното учебно заведение " стартира от 1 август в селата Хаджидимитрово и Завой, ще бъде с дълготрайност един месец и ще обхване две групи по 15 деца. Общо 30 деца на възраст 6 и 7 година, ще вземат участие в интерактивни ролеви игри, просветителни занимания и други Под формата на групови и самостоятелни съвещания експерти ще подкрепят и предизвикват подготовката на родителите и на бъдещите първокласници.

Проектът не е единствено късмет за децата за по-добра подготовка за учебно заведение, само че и опция за реализация на педагозите. Своята първа работа като преподавател по плана получи Мариана Василева от с. Козарево, която неотдавна приключи бакалавърска степен по специалността „ Предучилищна педагогика и логопедия “.

Тя е получила еднократно финансово стимулиране като ученичка, притежател е на стипендия, връчена от досегашния заместник-председател на Народното събрание Кристиан Вигенин, а тази година получи еднократна финансова поддръжка от общината като студент четвърти курс.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР