Община Свищов участва във форум за представяне на социалните услуги

...
Община Свищов участва във форум за представяне на социалните услуги
Коментари Харесай

Поканиха Община Свищов да се присъедини към Националния алианс за социална отговорност

Община Свищов взе участие във конгрес за показване на обществените услуги на четири общини –  Белене, Никопол, Левски и Свищов. Организатор на събитието беше Център за социална поддръжка – гр. Белене и   Национален алианс за обществена отговорност /НАСО/. Основната тематика на форума беше: „ Партньорството сред институциите, като гаранция за качествени обществени услуги “. Ръководителят на Общинска работа „ Социални действия “ при община Свищов Анелия Димитрова, показа типовете обществени услуги предоставяни в свищовска община, осъществените обществени планове и плановете в развой на осъществяване. Тя акцентира, че от страна на управлението на община Свищов ръководителите и експертите, работещи в обществените услуги, намират цялостна поддръжка, схващане и подпомагане при осъществяване на концепциите си.

На форума, шефът на Центъра за социална поддръжка Ася Михайлова презентира активността на ЦОП – Свищов, предоставяните услуги за деца и фамилии, и построените междуинституционални връзки и партньорски взаимоотношения.

Презентирането на услугите в община Свищов провокира аплодисменти и позитивни мнения. Веселина Любомирова – специалист разбори и връзки към НАСО, насочи специфични поздравления към центъра, а участниците направиха поръчка за обмяна на опит.

След форума бе отправена покана шефът на Центъра за социална поддръжка в крайдунавския град Ася Михайлова да стане член на Националния алианс за обществена отговорност /НАСО/. Алиансът е национална организация, сплотяваща организациите, работещи за хората с увреждания и други обществени групи, и  реализираща партньорство с националните организации на самите хора с увреждания, с страната и общините в тази област. Той сплотява и стимулира корпорации, искащи и можещи да поемат обществени задължения за своите служащи, своя град, хората с увреждания и общество като цяло, за по-добро качаство на живот.

Дейностите си НАСО осъществя посредством ЧЛЕНОВЕТЕ и структурите си, като им осигурява  условия за партньорство и сполучливо осъществяване на планове и действия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР