Община Стара Загора ще вземе участие в 38- то издание

...
Община Стара Загора ще вземе участие в 38- то издание
Коментари Харесай

С атрактивно представяне Община Стара Загора ще вземе участие в Международното туристическо изложение “Ваканция & СПА”

Община Стара Загора ще вземе присъединяване в 38- то издание на Международното туристическо ревю Ваканция и Спа Експо, което ще се организира на 24 и 25 февруари в София. Tя ще показа своя туристически капацитет, като в границите на двудневното ревю ще презентира своите туристически обекти, естествени забележителности, туристически атракции, места за настаняване, както и събитията от културния и състезателен календар за 2022 година В първия ден на ревюто пред присъстващите на старозагорския щанд Квартет тромбони от Държавна опера – Стара Загора ще показват специфична стратегия.

Участие на щанда ще вземат Община Стара Загора, Регионален исторически музей – Стара Загора и Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите – Стара Загора.

Ваканция и Спа Експо е водещо събитие за туристическата промишленост в България, което всяка година приветства повече от 350 компании изложители и над 20 000 експерти от туристическата промишленост – участници, гости и посетители.

Компаниите, които избират ревюто като платформа, с цел да покажат своите дестинации, артикули и услуги са национални туристически организации и бордове по туризъм, браншови организации, туроператори, туристически организации, хотели и курорти, общини, районни и локални препоръки по туризъм, спа и уелнес центрове, хотелско, спа и фитнес съоръжение, транспортни компании, професионални образователни заведения, профилирани организации за еко и селски туризъм, голф, винен и кулинарен, детски и юношески туризъм, занимания, атракции, школи и студия, езиково образование, арт и спортни клубове, програмен продукт, издателства, медии.

От отдел „ Туризъм и юношески действия “ приканват представителите на настанителната база и културните институции, които имат предпочитание също да се включат като донесат свои рекламни материали на място в Туристически информативен център най – късно до 22 февруари.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР