Община Стара Загора и Регионално управление на образованието, в партньорство

...
Община Стара Загора и Регионално управление на образованието, в партньорство
Коментари Харесай

Областна панорама на професионално образование провеждат в Стара Загора

Община Стара Загора и Регионално ръководство на образованието, в партньорство с Търговско-промишлена палата, Клуб на работодателя и Център за поддръжка за личностно развиване - Стара Загора, провеждат за девети път Областна гледка на професионалното обучение и кариерното насочване 2021 г. 
Традиционно събитието се организира в края на месец април на огромна повърхност, където се срещат кандидат-гимназисти, техните родители, просветителни институции и представители на бизнеса. Инициативата има за цел да осведоми кандидат-гимназистите, зрелостниците и техните родители за специалностите и специалностите, по които се прави образование в образователните заведения в Област Стара Загора, за новостите в професионалното образование, както и за потребностите на бизнеса в района. 
 26 учебни заведения се включиха във виртуалната гледка на професионалното обучение в Стара Загора 26 учебни заведения се включиха във виртуалната гледка на професионалното обучение в Стара Загора
Виртуалното издание на Областната гледка за професионално обучение и кариерно насочване в Стара Загора беше намерено през днешния ден. В осмо...
През 2020 година, заради въведеното изключително състояние в страната, се организира Виртуална гледка на професионалното обучение и кариерното насочване, която се радва на огромен интерес отстрана на възпитаници и родители. В нея се включиха учебните заведения от региона, Тракийски университет и представители на бизнеса от района.
Тази година се планува редом осъществяване на присъствена и виртуална гледка на професионалното обучение и кариерното насочване, с цел да се поддържат учениците в техния избор на обучение и специалност. 
Във Виртуалната гледка на професионалното обучение и кариерното насочване вземат участие всички учебни заведения, осъществяващи държавен план-прием в осми клас в област Стара Загора, Тракийски университет и представители на бизнеса. Образователните институции се включват с малко видео, с което се показват специалностите и специалностите, по които ще се прави образованието в тях през образователната 2021/2022 година, а компаниите разпространяват активността си и опциите за професионална реализация и кариерно развиване. Видеата са оповестени на Facebook страницата на събитието „ Виртуална гледка на професионалното обучение и кариерното насочване “. 
Присъствената Областна гледка на професионалното обучение и кариерното насочване ще се организира навън на 11 и 12 май в часовия диапазон от 10.00 до 18.30 часа на 11 май и от 10.00 до 13.00 часа на 12 май на бул. „ Цар Симеон Велики “ сред пресечките на бул. „ Митрополит Методий Кусев “ и бул. „ Руски “. Тук ще са ситуирани шатри, където посредством презентации, произведения от практическото образование, настоящи макети, демонстрации и други ще бъдат показани специалностите и специалностите, по които ще се прави образованието в другите учебни заведения, както и новостите в професионалното обучение. В нея ще се включат професионалните гимназии от община Стара Загора, междинни учебни заведения, предлагащи професионална подготовка, Тракийски университет и представители на бизнеса. 
 Училище за млади бизнесмени и банкери Училище за млади бизнесмени и банкери
Като разрастваща се стопанска система България има какво още да учи в региона на предприемачеството. Но страната ни напредва с бързи темпове &nd...
Събитието ще се организира редом в общините от Област Стара Загора. 
Провеждането в действителна среда на IX Областна гледка на професионалното обучение и кариерното насочване 2021 година ще бъде осъществено, в случай че противоепидемичните ограничения в този миг разрешават това.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР