Община Сопот обяви конкурс за директор на Къща музей Иван

...
Община Сопот обяви конкурс за директор на Къща музей Иван
Коментари Харесай

Община Сопот обяви конкурс за директор на Къща музей „Иван Вазов“

Община Сопот разгласи конкурс за шеф на Къща музей „ Иван Вазов “,  съобщи кметът Деян Дойнов .

Изисквания за длъжността са претендентът да има висше обучение степен магистър в направленията българска лингвистика, история и археология, както и опит от три години в професионалното направление.

Предимство на претендента биха донесли присъдени научни степени , опит в региона на музейното дело и културата, присъединяване в създаването и реализацията на стратегии и планове, и чуждоезикова подготовка. Конкурсът ще включва отбрана на идея за активността и развиването на Къща музей „ Иван Вазов ” – Сопот за интервал от пет години, в детайли създадена за първата от тях и събеседване, изясни Дойнов.

Концепцията би трябвало да съдържа разбор и оценка на положението на музея, съществени проблеми на действието му, трендове и благоприятни условия за развиването на музея като културен и теоретичен институт и мястото му в музейната мрежа, установяване на задачите, предпочитаните области, предстоящите резултати в ръководството, финансирането, структурата и организацията на активността на музея, пътищата за постигането им.

Документите се подават в деловодството на Община Сопот до 20 юни в това число.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР