Община Сливен планира ремонт на улица Индустриална“ в частта, попаднала

...
Община Сливен планира ремонт на улица Индустриална“ в частта, попаднала
Коментари Харесай

Планират ремонт на ул. „Индустриална“

Община Сливен възнамерява ремонт на улица „ Индустриална “ в частта, попаднала в обсега на водния цикъл в града, съобщи отрасловият зам. кмет Камен Костов. „ При нас постъпи писмо от работещите в една от компаниите, наранени от ремонтите по държавния В и К – план. В отговор бих желал да подчертая, че сме в подготвеност да асфалтираме незабавно, откакто „ В и К “ и изпълнителите приключат с възобновяване на настилката върху разкопаните сектори. По – рано Общината няма право да извърши това, нито пък съществуват софтуерни благоприятни условия “, разяснява още Костов.

През предходната година бяха осъществени частични поправки на улица „ Индустриална “. След това при осъществяването на водния цикъл бе положен нов тръбопровод, вследствие на което бе разрушена настилка с обща повърхност от близо 2500 метра. Когато „ В и К “ завърши всичките си отговорности по плана, Общината планува цялостна рехабилитация и асфалтиране.

Посоченият регион е в непосредствена непосредственост до бъдещия промишлен парк на Сливен. Има хрумвания за реализирането и на други планове, свързани с икономическото развиване на града.

През последната година и половина бе осъществен главен ремонт и рехабилитация на улица „ Родопи “ и бе построена нова улица в промишлените региони на града, добави още Костов.

„ Категоричната позиция на общинското управление е, че всички вложения в бизнес-зоните на Сливен са извънредно значими, с цел да се обезпечи удобна среда за чиновниците и служащите, за клиентите и транспортните потребности на разкритите производства и обекти “, сподели зам. кметът.

--
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР