Община Русе напомня на гражданите, че срещата с представители на

...
Община Русе напомня на гражданите, че срещата с представители на
Коментари Харесай

Днес от 18 ч. в Пленарна зала е срещата на русенци с изпълнителите по Водния цикъл

Община Русе припомня на жителите, че срещата с представители на възложителя и компаниите реализатори по Водния цикъл ще се организира през днешния ден от 18 ч. в Пленарна зала в постройката на локалната администрация.
Срещата е проведена от Община Русе и цели на жителите да бъде дадена изясненост, както за положението на актуалните, по този начин и за идните строително-ремонтни действия до края на плана. На място русенци ще могат да зададат въпросите си персонално към възложителя и изпълнителите му по отношение на организацията, качеството и неуредиците при осъществяване на ВиК плана, които постоянно биват неправилно адресирани до локалната администрация.
Проблемите с неспазването на периодите за осъществяване, некачественото възобновяване на пътните настилки, замърсяването на близките площи и неналичието на сигнализация за водачите и пешеходците не престават. Поради това кметът Пенчо Милков е твърдо решен Общината да съди сдружението за породените вреди върху градската среда.
Припомняме, че план „ Изграждане на ВиК инфраструктура на обособената територия, обслужвана от „ ВиК “ ООД – Русе “ е с възложител водоснабдителното сдружение в Русе и се финансира със средства на Кохезионния фонд, държавния бюджет и лични доходи.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР