Община Разлог с готов проект за изграждане на нова спортна

...
Община Разлог с готов проект за изграждане на нова спортна
Коментари Харесай

Община Разлог с готов проект за изграждане на нова спортна зала

Община Разлог с подготвен план за създаване на нова спортна зала
Община Разлог е подготвена с проектирането на нова многофункционална спортна зала, до стадион “Септември ” в град Разлог.
Плановете на Община Разлог за създаване на новата спортна зала, плануват използването на настоящи строителни технологии, съгласно условията за осъществяване на спортни, културни и различен тип всеобщи мероприятия.
Проектните действия на Община Разлог обгръщат отделяне на игрално поле, с минимални размер 45 х 25 метра, с алтернатива за разграничение, тъй че да бъде употребявано за няколко типа спорт.
В залата ще бъдат построени трибуни с потенциал 1300 седящи места, с механизъм за телескопично прибиране, който ще даде опция за образуване на огромни спортни мероприятия, конференции, изложби и културни събития.
Проектните действия са ориентирани също към по-голяма енергийна успеваемост:
- посредством построяването на фотоволтаична система за произвеждане на ел. -енергия и система за съхранението ѝ - за лични потребности в тъмната част на денонощието;
- потреблението на модерни съоръжения за отопление, вентилация и климатизация и енергоефективно осветяване.
Община Разлог започва и идващия стадий за осъществяване на дейностите, ориентирани към подкрепяне на подготвителния развой на спортните клубове, както и поощряване на локалното население към деен и здравословен метод на живот, като в най-скоро време чака утвърждение на направения план.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР