Община Разлог и екипът на хотел Хот Спрингс посрещнаха зам.

...
Община Разлог и екипът на хотел Хот Спрингс посрещнаха зам.
Коментари Харесай

Започна международното колоездачно състезание По стъпките на римляните 2022 .


Община Разлог и екипът на хотел " Хот Спрингс " посрещнаха зам. -министъра на младежта и спорта Петър Георгиев, който даде началото на първия спортен ден в 15:00 часа и ще награди спечелилите от първия стадий в центъра на Разлог в 18:30 часа.
Днес уредниците ще проведат и празнични стратегии в центъра на Разлог с присъединяване на локални детски клубни тимове по колоездене, футбол, волейбол, таекуондо, плуване и други Всички лица до 16 години, които не са представители на спортни клубове, ще бъдат позволени до присъединяване в колоезданото съревнование, в центъра на Разлог, в наличието на родител/ аставник и попълнена декларация за присъединяване.
‼️ПРИПОМНЯНЕ: Във връзка с нуждата от застраховане сигурността на участниците в колоездачното съревнование, се вкарва краткотрайна организация на придвижването по трасето, преминаващо през град Разлог, на 03. 09. 2022 година (събота) от 15:00 до 19:00 часа и в неделя, 04. 09. 2022 година от 10:00 до 14:00 часа, според утвърден от ОДМВР- Благоевград и ОПУ- Благоевград Проект за ВОД. По време на първия спортен ден се прекратява спиране/ паркиране, както и освобождение на пътя от спрели/ паркирали транспортни средства в частта от кръстовището на ул. " Гоце Делчев " и ул. " Александър Стамболийски " от 13:00 до 19:00 часа.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР